File: XTree:\Forum archive |Bottom_of_page

| View Thread | Return to Index | Read Prev Msg | Read Next Msg |

XTree Forum archive

Re: No Cookies for the new XTree Forum?

Posted By: Greg Akers <>
Date: Jun-14-2001 1:41 a.m.

In Response To: Re: No Cookies for the new XTree Forum? (Mathias Winkler)

I got cookies on my WinME machine with IE6 at home on the first try, without any postings! ;-)

Still couldn't get cookies on my WinNT4 machine with IE5 at work, though.

> Unfortunately this seems to be a really strange bug in Darryl C.
> Burgdorf's
> apart from that terrific WebBBS script; there have been occasional and
> random cookie failures, especially after re-installing the forum scripts
> and files. Unfortunately I haven't been able yet to find any pattern on
> that.

> And I also noted missing cookie settings when using the Forum,
> although any of my adjustments seem to be correct.
> However, suprisingly today (after some postings made), the cookie
> settings
> are finally present now with my client/browser !!
> (Maybe it only works for users after a minumum number of new
> postings....???)

> Nevertheless I'll continue to look after this issue !

> Thanks for your patience !

> Regards
> Mathias Winkler

Messages in This Thread

| View Thread | Return to Index | Read Prev Msg | Read Next Msg |

XTree Forum archive is maintained by Mathias Winkler with WebBBS 3.21.

 
---<>---
 
Xtree and XtreeGold are registered trademarks of Symantec Inc.
Other brands and products are trademarks of their respective holders.


FILE COMMANDS:  Directory_view Previous_file   Next_file cuRrent   /Help |Top_of_page