File: XTree:\Forum archive |Bottom_of_page

| View Thread | Return to Index | Read Prev Msg | Read Next Msg |

XTree Forum archive

Re: No Cookies for the new XTree Forum?

Posted By: Mathias Winkler <>
Date: Jun-12-2001 6:39 p.m.

In Response To: Re: No Cookies for the new XTree Forum? (Greg Akers)

> However, I haven't been able to get this new XTree Forum to remember my
> settings under WinNT4 and IE5. After reading just one message with my
> preferences set I can click the "Return to Index" link and lose
> them.

Unfortunately this seems to be a really strange bug in Darryl C. Burgdorf's
apart from that terrific WebBBS script; there have been occasional and
random cookie failures, especially after re-installing the forum scripts
and files. Unfortunately I haven't been able yet to find any pattern on that.

And I also noted missing cookie settings when using the Forum,
although any of my adjustments seem to be correct.
However, suprisingly today (after some postings made), the cookie settings
are finally present now with my client/browser !!
(Maybe it only works for users after a minumum number of new postings....???)

Nevertheless I'll continue to look after this issue !

Thanks for your patience !

Regards
Mathias Winkler

Messages in This Thread

| View Thread | Return to Index | Read Prev Msg | Read Next Msg |

XTree Forum archive is maintained by Mathias Winkler with WebBBS 3.21.

 
---<>---
 
Xtree and XtreeGold are registered trademarks of Symantec Inc.
Other brands and products are trademarks of their respective holders.


FILE COMMANDS:  Directory_view Previous_file   Next_file cuRrent   /Help |Top_of_page